Vestfold Strongteam

Vestfold Strongteam er den aktivt konkurrerende delen av medlemmene på Borgeskogen Treningssenter, og senterets medlemmer kan bruke navnet når de deltar på strongmankonkurranser, hinderløp eller andre morsomme aktiviteter. Vestfold Strongteam og Borgeskogen Treningssenter er det største kompetansesenteret for strongmantrening i Norge.

Vestfold Strongteam arrangerer strongmankonkurransen Holmgang flere ganger i året. De er også med og arrangerer Norges Strongman Cup, Norges Sterkeste Mann, Norges Sterkeste Kvinne samt internasjonale konkurranser som World’s Strongest Viking.

Vestfold Strongteam avholder 3-4 konkurranser hvert år, inkludert nybegynnerklasser. Konkurransene annonseres både på Facebooksiden til Borgeskogen og i den interne medlemsgruppen vi har på Facebook. Har du spørsmål angående konkurranser, ta gjerne kontakt.

Vestfold Strongteam arrangerer også Fefor Power Week på Fefor høyfjellshotell på Vinstra hvert år, som er en kombinasjon av strongmankonkurranser, highland games konkurranser og ulike kurs og seminarer. Se facebookside for mer informasjon om arrangementet.  

På fellestreninger (vanligvis på lørdager, dette annonseres også i vår interne Facebookgruppe) kan du få innspill på teknikk i strongmanøvelsene, og å være med i et sosialt samhold.

Medlemskap i Vestfold Strongteam koster ikke ekstra ut over medlemsavgiften på treningssenteret. Man kan også støtte Vestfold Strongteam med grasrotandel dersom man spiller på Norsk Tipping.