Hva vi tilbyr

Borgeskogen treningssenter er et døgnåpent treningssenter som tilbyr et bredt utvalg av treningsmuligheter for både mosjonister og idrettsutøvere, nybegynnere og erfarne.

Når du blir medlem hos oss får du tilgang til alle våre treningsfasiliteter, døgnet rundt, 365 dager i året. Om du ønsker det, kan du også få hjelp til oppstarten med et trenings- og/eller kostholdsprogram. Vi har store og fine garderobefasiliteter og en kiosk med sunne snacks og drikker om man trenger påfyll i løpet av økten. Vi har ikke barnepass på senteret, men vi har en barnekrok med leker og tegnesaker der barna kan være mens foreldrene trener.

Du kan finne en mer detaljert beskrivelse av utstyret som vi har tilgjengelig på senteret under.

Kondisjonstrening

Om man ønsker kondisjonsapparater til oppvarmingen før styrketrening eller rene kondisøkter har vi flere tredemøller, spinningsykkel, Rogue assault bike, stakemaskin (SkiErg) og Concept2 romaskin.

Styrketrening

Uansett om du foretrekker å styrke med frivekter eller apparater, har vi det du trenger. Vi har manualer fra 1 til 62,5 kilo, kabelapparater og platelastede styrkeapparater til hele kroppen.

Kan vere eit bilete av innandørs


Fra hantel- og apparatområdet på Borgeskogen Treningssenter
Noen av apparatene våre

Vi har plattinger til å trene markløft, knebøy, rykk, støt, press og andre fullkroppsøvelser. Vi har også flere benker til å trene benkpress, og powercages, og steder kan trene chins, dips og andre kroppsvektøvelser.

Vi har også et område dekket med kunstgress som kan brukes til et mangfold øvelser, inkludert prowler, tautrekking og typiske crossfitøvelser der en kombinerer kondisjon, bevegelighet og styrke.

Crossfittrening

Vi har treningsutstyr som passer til CrossFit-trening, og StokkeBoxen arrangerer to WOD-er daglig, en med og en uten instruktør.

Strongmantrening

Har du hatt lyst å prøve deg på strongman eller strongwoman eller har lyst å prøve deg på noen nye og utfordrende øvelser som setter både styrke og kondisjon på prøve, har vi alt du trenger til det.

Borgeskogen treningssenter har utstyr til å trene en rekke strongmanøvelser som yoke, dekkvelt, farmers walk, steiner, stokk og loading. Senteret er også tilholdssted for Vestfold Strongteam. Mer detaljert informasjon om strongmanklubben kan du finne på denne linken

Kan vere eit bilete av innandørs
Kan vere eit bilete av innandørs
Kan vere eit bilete av innandørs
Bilde fra frivektsarealet på Borgeskogen Treningssenter

Kan vere eit bilete av innandørs

Bilde av Crossfitboxen på Borgeskogen Treningssenter