Hva vi tilbyr

Se galleri nederst av noen av treningsfasilitetene våre! 

Borgeskogen treningssenter er et døgnåpent treningssenter som tilbyr et bredt utvalg av treningsmuligheter for både mosjonister og idrettsutøvere, nybegynnere og erfarne.

Når du blir medlem hos oss får du tilgang til alle våre treningsfasiliteter, døgnet rundt, 365 dager i året. Om du ønsker det, kan du også få hjelp til oppstarten med et trenings- og/eller kostholdsprogram. Vi har store og fine garderobefasiliteter og en kiosk med sunne snacks og drikker om man trenger påfyll i løpet av økten. Vi har ikke barnepass på senteret, men vi har en barnekrok med leker og tegnesaker der barna kan være mens foreldrene trener.

Du kan finne en mer detaljert beskrivelse av utstyret som vi har tilgjengelig på senteret under.

Kondisjonstrening

Om man ønsker kondisjonsappa

rater til oppvarmingen før styrketrening elle

r rene kondisøkter har vi flere vanlige og curved tredemøller, spinningsykkel, Rogue assault bike, stakemaskin (SkiErg) og Concept2 romaskin (RowErg) og treningssykkel (BikeErg).

Styrketrening

Uansett om du foretrekker å styrke med frivekter eller apparater, har vi det du trenger. Vi har plattinger til å trene markløft, knebøy, rykk, støt, press og andre fullkroppsøvelser. Vi har kombinasjonsstativer for styrkeløft, plattform for vektløfting, flere benker til å trene benkpress, og powercages. Vi har også mange steder og god plass til å trene pull-ups, dips og andre kroppsvektøvelser. 

Vi har manualer fra 1 til 62,5 kilo, kabelapparater og platelastede styrkeapparater til hele kroppen. Vi har også et område dekket med kunstgress som kan brukes til ulike treningsøvelser som dytting og trekking av slede, tautrekking, bæring av vekter og typiske functional fitness-øvelser der en kombinerer kondisjon, bevegelighet og styrke.

Functional Fitness-trening

Vi har treningsutstyr og et stort treningslokale som passer til Functional fitness-trening, og StokkeBoxen (se omtale på egen side) arrangerer to WOD-er daglig, en med og en uten instruktør.

Strongmantrening

Har du hatt lyst å prøve deg på strongman eller strongwoman eller har lyst å prøve deg på noen nye og utfordrende øvelser som setter både styrke og kondisjon på prøve, har vi alt du trenger til det.

Borgeskogen treningssenter har utstyr til å trene en rekke strongmanøvelser som yoke, dekkvelt, farmers walk, steiner, stokk og loading. Senteret er også tilholdssted for Vestfold Strongteam. Mer detaljert informasjon om strongmanklubben kan du finne på nettsidene våre, her. 

Håndbaktrening

Sandefjord håndbakklubb trener på Borgeskogen treningssenter. Borgeskogen har flere håndbakbord tilgjengelige både for organisert trening og egentrening, i tillegg til et rikt utvalg utstyr for håndbakspesifikk trening. Du finner mer informasjon om klubben på egne sider.